Date cu caracter personal

Date cu caracter personal

Respectam dreptul de confidentialitate a datelor vizitatorilor site-ului nostru si recunoastem importanta protejarii informatiilor colectate despre dumneavoastra. Aceasta politica de confidentialitate se refera la modul in care colectam, stocam si folosim informatiile personale pe care ni le furnizati. Ca parte a angajamentului nostru fata de drepturile dumneavoastra de siguranta si de securitate a datelor, utilizam metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial, pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor de securitate. Infrastructura hardware si software utilizata este periodic analizata din punctul de vedere al securitatii.

Accesarea site-ului implica acceptul dumneavoastra ca datele personale sa fie colectate, pastrate si prelucrate de catre Cellini.

Datele personale pe care le putem colecta prin intermediul site-ului includ:

-       Date de contact (nume, prenume, adresa email, numar telefon, adresa postala)

-       Date demografice (data nasterii, adresa postala)

-       Date de logare in cont (username si parola)

-       Informatii despre achizitii (produse comandate, valoarea achizitiilor)

-       Informatii de tip customer service (solicitari, retururi, reparatii)

-       Informatii privind postarile (comentarii, intrebari, review-uri)

-       Informatii tehnice (adresa IP, device-ul utilizat pentru vizitarea site-ului)

Cellini nu colecteaza nici un fel de date referitoare la cardul sau contul dumneavoastra bancar.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal referitoare la datele de contact (nume, prenume, adresa email, numar telefon, adresa postala) sunt expedierea si facturarea comenzilor.

In cazul in care exista consimtamantul dumneavoastra explicit si expres, Cellini poate prelucra datele dvs cu caracter personal mentionate mai sus in urmatoarele scopuri:

  • marketing si publicitate,
  • informarea periodica privind ofertele noastre sau noile servicii prin trimiterea de newsletter sau alerte periodice, prin email sau sms,
  • crearea de rapoarte statistice privind vanzarile si comportamentul consumatorului, in vederea dezvoltarii de noi oferte sau servicii.
  • analizarea obiceiurilor de navigare siadministrare a site-ului,
  • observarea intereselor utilizatorilor si colectarea de informatii demografice pentru uz intern.

Acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele dumneavoastra.

Cellini este unicul detinator al informatiilor colectate de pe site si ne obligam ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala sau inchiriere.

De asemenea, Cellini poate divulga informatii specifice in cazul in care aceasta divulgare este solicitata de catre Parchetul General, Politie sau instantele judecatoresti si alte organe abilitate, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Cellini certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea sau portarea datelor.

Consimtamantul dumneavoastra privind stocarea si prelucrarea datelor dumneavoastra personale poate fi revocat in orice moment printr-o cerere scrisa, datata si semnata trimisa la adresa de e-mail dezabonare@cellini.ro sau la adresa postala:

S.C. CHRONOSTYLE INTERNATIONAL S.A.
Str. Sofia nr. 5, sector 1, Bucuresti

In cazul newsletterului, fiecare alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor.

Please wait...