Despre noi

Despre noi

Cellini este cea mai veche retea de magazine de bijuterii si ceasuri din Romania. Cellini si-a castigat reputatia de lider de piata in distributia si comercializarea produselor de lux ca urmare a dorintei de a oferi produse de calitate ale unor prestigioase marci de ceasuri si bijuterii.

Cellini Romania este partenerul principal in Romania al celor mai mari grupuri producatoare de ceasuri si bijuterii din lume: Grupul Swatch (Swatch, Tissot, Calvin Klein, Longines, Rado, Omega), LVMH (Hublot, TAG Heuer, Zenith) sau Richemont (Cartier, IWC, Vacheron Constantin).

Astazi, CELLINI, ce poarta cu mandrie numele marelui bijutier si artist italian Benvenuto Cellini (1500 - 1571), reprezinta o filosofie de afaceri, oferind consumatorilor servicii la cele mai inalte standarde, atat prin reteaua de magazine, cat si prin centrul de service propriu, cu un personal specializat.

Inca din 1999, anul in care primul magazin CELLINI s-a deschis in Bucuresti, produsele si serviciile sale au devenit sinonime cu originalitatea si calitatea, cele doua valori care stau la baza strategiei noastre de afaceri.

Magazinele CELLINI si centrul de service, autorizat de cele mai prestigioase companii producatoare de ceasuri (Omega, Breitling), reflecta pasiunea si dorinta noastra de a dezvolta nivelul pietei locale si de a creste odata cu exigentele clientilor nostri.

CELLINI este partenerul principal in Romania al unor marci prestigioase de ceasuri, recunoscute pentru calitatea si excelenta lor, precum Tissot, Swatch, Flik Flak, Calvin Klein, Longines, Rado, Bell & Ross, Corum, Graham, Breitling, Omega, Hublot, Blancpain, Jaquet Droz, Cartier, Vacheron Constantin, TAG Heuer, Zenith, IWC, la care se adauga renumite branduri de bijuterii precum Faberge, Maria Granacci, Eva Nobile, Carezze, Dogma Uomo.

Va garantam calitatea si originalitatea produselor achizitionate de pe site-ul nostru sau din magazinele CELLINI, aceste articole fiind realizate respectand cele mai stricte norme de siguranta si fiabilitate, fiind supuse unui control de calitate foarte riguros.

Va invitam sa descoperiti produsele din magazinul nostru online, cu categorii de pret foarte variate, indiferent ca sunteti in cautarea unui cadou pentru cineva drag, ca doriti sa va rasfatati sau sa faceti o investitie intr-un produs de calitate!

Despre noi

Please wait...