Marci

Bambini Preziosi

Bijuteriile Bambini Preziosi, un brand special creat pentru a le oferi copiilor accesoriile potrivite varstei sau pentru cei aflati in cautarea unui cadou ideal pentru botez, aniversari sau orice alt moment deosebit din.

Bell and Ross

Ceasurile Bell and Ross, au fost create in 1992 de catre Bruno Belamich si Carlos A. Rosillo. Ambitia companiei a fost de a crea ceasuri potrivite conditiilor extreme de utilizare profesionala.

Blancpain

Ceasurile Blancpain, au fost produse la inceputul secolului al XVIII-lea. Jehan-Jacques Blancpain a perceput potentialul unei noi afacerei, aceea de a crea ceasuri. Marca a fost fondata in 1735, infiintand primul sau atelier.

Breitling

Ceasurile Breitling, au jucat un rol crucial in dezvoltarea cronografului modern. Breitling, este unul dintre cel mai important producator de ceasuri care imbina instrumentele robuste, fiabile si performante, demonstrand lucru..

Calvin Klein

Bijuteriile Calvin Klein, au fost lansate in 2004, acceptand o noua provocare, iau sediile companiei sunt in Bienne si New York. Calvin Klein a decis repede să-și lanseze propria companie de moda.

Calvin Klein

Ceasurile Calvin Klein, au fost lansate in 1997. Pana in prezent, ceasurile Calvin Klein prezinta ingeniozitate, maiestrie de top si aspect elegant. Calvin Klein a devenit o companie de design celebră la nivel internațional.

Carezze

Bijuteriile Carezze sunt pline de energie si elimina monotonia cotidianului printr-un adevarat curcubeu de modele si culori stralucitoare. De la forme minimaliste, dar foarte cool, la elemente florale delicate.

Carl Edmond

Ceasurile Carl Edmond, sunt marci de ceasuri care pastreaza cea mai inalta calitate impusa pe piata de lux. Carl Edmond selecteaza cu grija numai cele mai bune materiale si modelele cele mai bune.

Cartier

Ceasurile Cartier, s-au nascut din pasiune in secolul al XIX-lea, create de catre Louis-Francois Cartier. O prezentare aristocratica si o mostenire deosebit de importanta, astfel pot fi descrise ceasurile lui Cartier.‌

Corum

Ceasurile Corum, sunt ceasuri de inalta calitate, evletiana, denumite simplu Corum, creat de catre Montres Corum Sarl. Infiintata in 1955, Corum are sediul in La Chaux-de-Fonds, Cantonul Neuchatel.

Davidoff

Ceasurile Davidoff, sunt o afacere de familie elvetiana fondata in 1980 si care activeaza exclusiv in segmental de lux, oferind un portofoliu larg de produse. Compania detine marca Davidoff pentru ceasuri.

Eva Nobile

Bijuteriile Eva Nobile, si-au luat misiunea de a crea piese unice pentru cele mai diverse stiluri, de la clasic, la elegant. Bijuteriile imbinand modernul si actulalitatea, create printru-un design plin de imaginatie.

Faberge

Bijuteriile Fabergé, inspirate din trecutul sau plin de istorie. Faberge, una dintre cele mai renumite manufacturi de obiecte de artizanat din lume, creeaza bijuterii extraordinare, ceasuri si obiecte de arta, precum si obiecte.

Flik Flak

Ceasurile Flik Flak, au fost create in 1987, fiind o inovatie majora in industria ceasurilor remarcandu-se prin spiritul creativ. Flik Flak se caracterizeaza ca cel mai mare grup manufacturier de ceasuri din intreaga lume.

Graham

Ceasurile Graham, au parghia distinctiva de pornire si oprire din partea stanga a carcasei, fiind cu semnatura Graham. Sistemul reaminteste cronometrele timpurii folosite in al doilea razboi Mondial de catre piloti.

Hermes

Ceasurile Hermes, au fost fabricate in 1978, diviza de ceasuri din La Montre Hermes din Bienne, in inima industriei de ceasuri elevtiene. De atunci Hermes si-a dezvoltat colectiile, integrand progresiv abilitatile orologice.

Hublot

Ceasurile Hermes, au fost fabricate in 1978, diviza de ceasuri din La Montre Hermes din Bienne, in inima industriei de ceasuri elevtiene. De atunci Hermes si-a dezvoltat colectiile, integrand progresiv abilitatile orologice.

Hugo Boss

Ceasurile Hugo Boss se aseamana cu alte ceasuri de calitate, prin faptul ca ele sunt simpliste, elegante, cu design putin edge. Acestea sunt potrivite pentru orice ocazie, potrivindu-se perfect cu linia de imbracaminte.

IWC Schaffhausen

Ceasurile IWC Schaffhausen, sunt ceasuri care imbina precizia unui cronometru. Precizie care se regasesc si astazi la ceasurile IWC, fiind extrem de rare si la mare cautare de catre un colectionar.

Jaquet Droz

Ceasurile Jaquet Droz, sunt ceasuri de calitate elevetiana, facand parte din Swatch Group. Compania este denumita dupa Pierre Jaquet-Droz, un faimos ceasornicar. A fost producatorul ceasurilor cu briliante .

LiuJo

Ceasurile LiuJo, au o istorie recenta, intrand pe piata in jurul anului 2008. LiuJo, este compania cu foarte mult potential, noua. Ceasurile fiind realizate cu multa atentie si precizie, avand un design extrem de placut.

Longines

Ceasurile Longines, sunt ceasuri de lux, avand compania in Saint-Imier, Elvetia. Longines, a fost fondata de Auguste Agassiz in 1832, in acest moment face parte din grupul Swatch. Logo-ul a fost inregistrat in 1889.

Maria Granacci

Bijuteriile Maria Granacci, reprezinta amestecul surprinzator de frumusetea misterioasa, cu stilul unic si elegant al femeii implinite. Astfel, creatorii acestora s-au dedicate cu maiestrie exceptionala

Omega

Ceasurile Omega, sunt ceasuri de lux elvetiene, fabricate in inima orasul Bienne, Elvetia. Ceasurile Omega au fost alese de Nasa, fiind primul ceas care a ajuns la mana unui om pe Luna, in 1969.

Parmigiani

Ceasurile Parmigiani, au intrat pe piata la inceputul aniilor 1996 in Val-de-Traves. Parmigiani a creat linia de ceasuri pentru barbate si o linie care se ocupa in mod special de femei.

Ponte Vecchio

Bijuteriile Ponte Vecchio Gioielli a dezvoltat o identitate puternica, acest spirit creative fiind dezvaluit in fiecare detaliu pretios. Pornind de la simplitatea stilistica a emblemei noastre, care reprezinta trei arcade.

Rado

Ceasurile Rado, o marcă recunoscută la nivel mondial, renumite pentru designul inovator și utilizarea materialelor revoluționare. Unele dintre cele mai frumoase și durabile ceasuri din lume. Compania Rado, isi are sediu.

Swatch

Bijuteriile Swatch, sunt in principala linie de productie, au fost create in acest mileniu. A colaborat cu Swarovski pentru a încorpora linia de ceasuri Bijoux. In 1997, grupul Swatch deschide aproximativ 60 de magazine in ..

Swatch

Ceasurile Swatch, sunt ceasuri elvețiene fondate în 1983 de Nicolas Hayek și o filială a grupului Swatch. Linia de produse Swatch a fost dezvoltată ca răspuns la "criza de cuarț" din anii 1970 și 1980.

TAG Heuer

Ceasurile TAG Heuer, un brand elevetian de lux, cu renume mondiala. TAG Heuer își are rădăcinile până în 1860, când Edouard Heuer a înființat Uhrenmanufaktur Heuer AG în St-Imier, Elveția.

Tissot

Ceasurile Tissot, este o companie fondata in Le Locle, Elvetia de Charles-Felicien Tissot si fiul sau. Tissot nu trebuie asociata cu firma de ceasornicarie, Mathey-Tissot. Au creat primul ceas anti-magnetic in 1920.

Tommy Hilfiger

Ceasurile Tommy Hilfiger, sunt produse de compania cu aceeasi denumire. Ceasurile Tommy Hilfiger, completeaza stilul de viata a fondatorului. Esteticul ceasului este combinat cu stilul rece, clasic si casual.

Zenith

Ceasurile Zenith, un renume de succes, imbinand lux, cu confortul zilnic. Compania a fost infiintata in 1865 de catre Georges Favre-Jacot la varsta de 22 ani, in Le Locle. Zenith a fost cumparat.

U-Boat

Ceasurile U-boat Italo Fontana, a castigat un success ireal, ideile afaceri a pornit de la Ivo Fontana, bunicul fondatorului. De aceea compania U-boat poate fi considerata o afacere de familie.

 Vacheron Constantin

Ceasurile Vacheron Constantin, in lunga lor istorie de 260 de ani, au dovedit tenacitatea si acuratetea numelui. Vacheron Constantin susține că întreaga sa filosofie a avut la bază trei factori: Tehnica, Estetica și Finisarea.

Victorinox

Ceasurile Victorinox Swiss Army, au 125 de ani de istorie caracterizate de perseverenta si contiuna crestere. Caracteristicile tipic elvetiene au fost cele care au fost tonul dezvoltarii companiei. Victorinox este.

Viva La Gioia

Bijuteriile VIVA LA GIOIA, sunt primele marci italiene specializate in manufactura bratarilor de tenis. Impodobite cu 1KTGOLD, diamante sau pietre pretioase natural. Datorita colectiei pline de culoare.si care este la mare cautare.

Please wait...