Ceasuri Bell&Ross

Istoric Bell&Ross

Initial, o echipa de designeri si experti in controlul aeronavelor s-au intalnit pentru un proiect unic: sa creeze ceasuri perfect adaptate pentru uz profesional. Ambitia lor era sa faca parte din faimoasa traditie orologera elvetiana,dar in acelasi timp sa raspunda cererilor venite din partea specialistilor care se confrunta cu situatii extreme.

Astazi astronautii, pilotii aeronavelor, pilotii de curse, scafandrii si expertii in dezamorsarea bombelor poarta ceasuri Bell & Ross ca instrument auxiliar in misiunile lor. Sunt profesii ai caror practicanti suporta temperaturi extreme, tolereaza acceleratii violente sau rezista unor presiuni periculoase. Aceste situatii sunt studiate de echipa Bell & Ross impreuna cu cei care le experimenteaza.

Ei sunt profesionistii pentru care ceasul nu este doar un instrument, ci si un constant aliat. Pentru a se asigura ca ceasurile raspund nevoilor pentru care au fost proiectate si satisfac asteptarile purtatorilor, Bell & Ross a reunit o echipa cu abilitati complementare.

Utilizatori profesionisti, designeri, ingineri si maestri ceasornicari isi combina expertiza avand un singur obiectiv in minte - proiectarea unui ceas utilitar - sub motto-ul: esentialul nu este niciodata compromis cu detalii de prisos. Proiectat pentru specialisti care au nevoie de exactitate, ceasul Bell & Ross indeplineste patru principii fundamentale: lizibilitate, performanta, precizie si rezistenta la apa. Asadar, fiecare detaliu isi are scopul sau bine determinat, respectiv o functie. Exactitatea tehnica este prezentata prin linii pure si eleganta atemporala.

Expertiza echipei Bell & Ross se reflecta in precizia masuratorilor, rigoarea inspectiei, atentia pentru fiecare etapa a proiectului indiferent de complexitatea ceasului. Mecanismul este motorul ceasului si reprezinta o provocare tehnica: intr-un spatiu foarte mic se monteaza o mica masinarie perpetua, precisa si rezistenta. Aceasta este alcatuita din sute de parti asamblate, ajustate si testate pana la cel mai fin detaliu de catre maestrii ceasornicari si furnizeaza o rezerva de functionare pentru mai multe zile prin miscarea mainii. Capodopera a ingeniozitatii, mecanismul este simbolul secolelor de istorie orologera.

Cellini este partener principal al marcii in Romania, cu o colectie variata de ceasuri originale Bell & Ross de dama si barbatesti, oferind intotdeauna garantia calitatii si certificarea autenticitatii produselor achizitionate.

Fiecare ceas de mana Bell & Ross este o piesa exceptionala construita in jurul unui mecanism Swiss made foarte complex si precis, care zi de zi face parte din cucerirea pamantului, cerului si marilor.