Bijuterii Viva La Gioia

Viva La Gioia

VIVA LA GIOIA este prima marca italiana specializata in manufacturarea de bratari de tenis, din aliaj 1KTGOLD®, impodobite cu diamante sau pietre pretioase naturale.

Datorita colectiei pline de culoare si care este foarte la moda, VIVA LA GIOIA reinnoieste notiunea clasica de bijuterie, oferind bratara tenis ca accesoriu modern si versatil.

Bijuteriile VIVA LA GIOIA sunt inspirate din culorile fantastice ale tuturor regiunilor italiene si ale coastei mediteraneene. De la privelistile spectaculoase ale stancilor, ale frumoasei mari si ale cerului turcoaz, pana la orasele colorate, barcile, casele de pe coasta... fascinatia unei lumi este surprinsa in bijuteriile minunate si pline de culoare ale marcii. Cromatica acestor peisaje este reprodusa de pietrele folosite, care radiaza lumina extraordinara a acestui minunat taram.

Conceptul bratarii tenis isi incepe povestea atunci cand jucatoarea profesionista de tenis Chris Evert si-a pierdut bratara, formata dintr-un rand de diamante, intr-un meci de US Open. In timpul unui schimb de mingi, bratara a cazut de la mana jucatoarei, care a cerut arbitrilor competitiei intreruperea jocului pana la gasirea bijuteriei. Din acea zi, bratarile compuse dintr-un rand de diamante au fost numite bratari de tenis, devenind un model esential al bijuteriilor high-end din intreaga lume.