Ceasuri Calvin Klein

Ceasuri Calvin Klein

Istoric Calvin Klein

“Absolut, contemporan”

Designerul american Calvin Klein și grupul Swatch și-au combinat în anul 1997 formidabilul talent și know-how pentru a lansa linia de ceasuri și bijuterii cK. Se năștea primul brand de ceasuri fashion din lume. Un ceas de mână cu linii grafice, simple, rafinate și contemporane. Astăzi, peste 200 de modele de ceas, fabricate în Elveția, concepute atât pentru bărbați cât și pentru femei, împodobesc vitrinele a mii de magazine aflate în peste 60 de țări.

Creatiile geometrice din 1997 au dat făcut loc unui design cu linii fluide, organice, senzuale, actuale. O reflexie a tendințelor actuale surprinsă într-o serie de accesorii de cea mai înalta calitate. Etalonul industriei de ceasuri elvețiene din segmentul de modă, Calvin Klein rămâne și astăzi liderul international al gamei fashion.

În 2004 Calvin Klein a acceptat o noua provocare, iar echipele de la sediul companiei din Bienne și New York au lansat ceea ce astăzi este linia de bijuterii Calvin Klein. Luând viața de zi cu zi și stilul urban ca sursă de inspirație, creațiile Calvin Klein au avut un succes fulminant iar astăzi, după 20 de ani, colecțiile mărcii rămân punctul de referință al tendințelor în materie de acesorii și bijuterii fashion.

Astăzi, marca avansează, fiind caracterizată de imaginea sexy care transpune nuanțele rafinate și unduioase ale suprafețelor metalice în linii senzuale care amintesc de fluiditatea corpului uman.

Please wait...