Ceasuri CALVIN KLEIN

Istoric Calvin Klein

“NO TIME LIKE THE FIRST”

Designerul american CALVIN KLEIN si grupul Swatch si-au unit in anul 1997 formidabilul talent si know-how pentru a lansa linia de ceasuri si bijuterii CALVIN KLEIN. Se nastea primul brand de ceasuri fashion din lume. Un ceas de mana cu linii grafice, simple, rafinate si contemporane. Astazi, peste 200 de modele de ceasuri swiss made, concepute atat pentru barbati cat si pentru femei, impodobesc vitrinele a mii de magazine aflate in peste 60 de tari.

Creatiile geometrice din 1997 au facut loc unui design cu linii fluide, organice, senzuale, actuale. O reflexie a tendintelor actuale surprinsa intr-o serie de accesorii de cea mai inalta calitate. Etalonul industriei de ceasuri elvetiene din segmentul de moda, CALVIN KLEIN ramane si astazi liderul international al gamei fashion.

In 2004 CALVIN KLEIN a acceptat o noua provocare, iar echipele de la sediul companiei din Bienne si New York au lansat ceea ce astazi este linia de bijuterii CALVIN KLEIN. Luand viata de zi cu zi si stilul urban ca sursa de inspiratie, creatiile CALVIN KLEIN au avut un succes fulminant, iar astazi, dupa 20 de ani, colectiile marcii raman punctul de referinta al tendintelor in materie de acesorii si bijuterii fashion.

Astazi marca avanseaza, fiind caracterizata de imaginea sexy care transpune nuantele rafinate si unduioase ale suprafetelor metalice in linii senzuale ce amintesc de fluiditatea corpului uman.

Cellini este partener principal al marcii in Romania, cu o colectie variata de ceasuri si bijuterii originale CALVIN KLEIN, oferind intotdeauna garantia calitatii si certificarea autenticitatii produselor achizitionate. 

#MYCALVINS