Ceasuri Cartier

Istoric Cartier

O prezenta aristocratica si o mostenire deosebit de importanta, astfel poate fi descris brandul de ceasuri si bijuterii Cartier. Nascut din pasiune in 1847, atunci cand bijutierul Louis-François Cartier a preluat spatiul de lucru al mentorului sau din Paris, La Maison Cartier a produs opere complicate de arta decorativa care sunt venerate si astazi de elita mondiala. Pana in 1856, creatiile lui Cartier au dat nastere interesului printesei Mathilde a Frantei, verisoara imparatului Napoleon al III-lea. Afinitatea printesei pentru brand a condus la o atentie generalizata la nivel mondial. Atunci cand primul butic tipic Cartier a fost deschis pe strada Rue de la Paix din Paris in 1899, capetele incoronate din intreaga lume si aristocratia acelor vremuri i-au calcat pragul pentru a achizitiona, pentru prima oara in istorie, bijuterii cu diamante montate in platina. Edward VII, Principele de Tara Galilor, il numea pe Cartier "regele bijutierilor, bijutierul regilor".

Astazi, Cartier continua sa ramana un brand de prestigiu, chiar si intr-o lume in care definitia extinsa a marcilor de lux devine din ce in ce mai larga. Intr-o piata aflata astazi in continua crestere, si cu un numar impresionant de marci de ceasuri de lux, numele Cartier se distinge prin calitatea pe care orice brand de lux trebuie sa o ofere atunci cand are o reputatie care il precede. Excelenta Cartier ramane neschimbata si astazi, dupa mai bine de 160 de ani, iar colectiile Swiss made create de brand raman etaloane ale esteticii si ale maiestriei uneia dintre cele mai prestigioase case creatoare de bijuterii a tuturor timpurilor.

Cellini este partener principal al marcii in Romania, cu o colectie variata de ceasuri originale Cartier de dama si barbatesti, oferind intotdeauna garantia calitatii si certificarea autenticitatii produselor achizitionate.