Ceasuri Flik Flak

Istoric Flik Flak

In 1987 o inovatie majora in industria ceasurilor a marcat spiritul creativ care caracterizeaza cel mai mare grup manufacturier de ceasuri din intreaga lume si anume introducerea unei marci de ceasuri dedicate exclusiv copiilor - Flik Flak.

Pe langa crearea unor ceasuri elvetiene cu design foarte prietenos, inspirate de printesele, piratii si exploratorii Disney, marca Flik Flak a dezvoltat o metoda inovatoare menita sa invete copiii sa citeasca ceasul prin jocuri interactive. De fapt, Flik si Flak «ticaie» in conformitate cu un concept educational care permite copiilor incepand cu varsta de patru ani sa invete sa citeasca ceasul in format analog. Principiul, dezvoltat in colaborare cu educatori si psihologi, a dus la nasterea celor doua personaje care sunt inclusiv mascotele brandului. Fratii Flik si Flak. Flik se misca in jurul cadranului cu mana albastra in decurs de o ora, marcand minutele. Intre timp, Flak se misca de-a lungul zonei marcate pe cadran cu rosu si indica trecerea orelor.

Cellini este partener principal al marcii in Romania, cu o colectie variata de ceasuri originale Flik Flak pentru copii, oferind intotdeauna garantia calitatii si certificarea autenticitatii produselor achizitionate.

Intotdeauna in stransa legatura cu spiritul ludic al copiilor, ceasurile Flik Flak face invatarea citirii timpului distractiva. Evenimente tematice sunt organizate in intreaga lume iar, mai nou, brandul a introdus, pe langa gama de ceasuri swiss made, o gama de bijuterii pentru copii create special pentru a incanta fetitele de pretutindeni si care sunt inspirate de aceiasi eroi de poveste.