Ceasuri Flik Flak

Ceasuri Flik Flak

Istoric Flik Flak

În 1987, o inovaţie majoră în industria ceasurilor a marcat spiritul creativ care caracterizează cel mai mare grup manufacturier de ceasuri din întreaga lume şi anume introducerea unei mărci de ceasuri dedicate exclusiv copiilor - Flik Flak.

Pe lângă crearea unor ceasuri cu design foarte prietenos, inspirate de prinţesele, piraţii şi exploratorii Disney, marca Flik Flak a dezvoltat o metodă inovatoare menită să înveţe copiii să citească ceasul prin jocuri interactive. De fapt, Flik şi Flak «ticăie» în conformitate cu un concept educaţional care permite copiilor începând cu vârsta de patru ani să înveţe să citească ceasul în format analog. Principiul, dezvoltat în colaborare cu educatori şi psihologi, a dus la nașterea celor doua personaje care sunt inclusiv mascotele brandului. Fraţii Flik şi Flak. Flik se mişcă în jurul cadranului cu mâna albastră în decurs de o ora, marcând minutele. Între timp, Flak se se mişcă de-a lungul zonei marcate pe cadran cu roşu şi indică trecerea orelor.

Întotdeauna în strânsă legătură cu spiritul ludic al copiilor, marca Flik Flak face învăţarea citirii timpului distractivă. Evenimente tematice sunt organizate în întreagă lume, iar mai nou, brandul a introdus, pe lângă gama de ceasuri, o gamă de bijuterii, create special pentru a încânta fetiţele de pretutindeni și care sunt inspirate de aceiaşi eroi de poveste.

Please wait...