Ceasuri Hublot

Istoric Hublot

Un brand tanar in acceptiunea oricui, Hublot este intr-adevar un copil in comparatie cu vechile marci de ceasuri elvetiene care au secole de istorie. Cu toate acestea, in timpul scurt de la infiintare - anul 1980 - Hublot a devenit rapid un brand de renume mondial. Putine marci pot pretinde o evolutie fulminanta si un succes atat de rasunator precum cele ale Hublot, iar toate acestea se datoreaza viziunii a doi oameni: Carlo Croco si Jean Claude Biver. Carlo Croco este omul care a pus bazele brandului din dorinta de a oferi publicului un produs diferit, neconventional, iar Jean-Claude Biver este cel care a crezut cu tarie in potentialul Hublot si a dezvoltat brandul transformand un concept intr-o adevarata legenda.

In 2004, Jean-Claude Biver primea functia de CEO. Sub bagheta sa, compania a creat sinergie intre elemente precum placile de ceramica, carbonul, tantalul, tungstenul, titanul sau cauciucul si materiale traditionale precum aurul, argintul, otelul, platina, pietrele pretioase si chiar diamantele. Astfel, J.C. Biver a pus in miscare crearea unei noi colectii pilot de ceas automatic care a fost prezentata la Basel in aprilie 2005: cronograful Hublot "Big Bang". A fost un succes fenomenal, iar comenzile marcii s-au triplat intr-un singur an. Se crea un nou curent in lumea orologeriei: ceasurile supradimensionate cu aspect industrial si care erau produsul unor combinatii neconventionale de materiale. Cateva luni mai tarziu, in noiembrie 2005, cronograful Big Bang a fost premiat la nivel international, primind premiul "Design 2005" in cadrul galei "Marele Premiu de Productie de Ceasuri din Geneva", "Premiul Sport Watch" la ceremonia "Watch of the Year" si Premiul Orientului Mijlociu pentru "Cel mai bun ceas supradimensionat" la alegerea editorului "Watch of the Year" din Bahrain.

Cellini este partener principal al marcii in Romania, cu o colectie variata de ceasuri originale Hublot de dama si barbatestioferind intotdeauna garantia calitatii si certificarea autenticitatii produselor achizitionate.

Colaborarile cu varfurile sportului nu au intarziat sa apara. Diego Maradona, Pele, Usain Bolt, Ilie Nastase, Simona Halep si faimoasa marca automotiv Ferrari au creat impreuna cu Hublot ceasuri de mana swiss made, lansand experiente si concepte unice. Colectiile de ceasuri Hublot sunt un simbol al performantei, al statutului si o emblema a sintagmei “outside of the box”.