Ceasuri Longines

Ceasuri Longines

Istoric Longines

Brand motto: “Eleganța este o atitudine”

Fondată în 1832 la Saint-Imier în Elveția, Compagnie des Montres Longines Francillon S.A., mai bine cunoscută sub numele de Longines, se poate mândi cu faptul că deține cea mai veche marcă înregistrată din lume. De-a lungul anilor, Longines a jucat un rol de pionierat în numeroase descoperiri tehnologice, cu o prezență deosebit de puternică în industria aviației și în calendarul evenimentelor sportive, întotdeauna definit de eleganța caracteristică ce a adus mărcii un considerabil număr de premii internaționale.

Un asemenea exemplu este cel în care, Longines a ajutat la modelarea istoriei lumii sportive prin introducerea primului mecanism de sincronizare declanșat automat de un fir electric. De atunci, marca a fost desemnată drept partener oficial și Cronometru oficial al federațiilor internaționale și al evenimentelor sportive de prestigiu din întreaga lume. Longines a marcat, de asemenea, istoria aviației și pe cea a navigației prin cronometrarea, printre multe altele, a primului zbor solo non-stop peste Atlantic făcut de Charles Lindbergh, care a durat mai bine de 33 de ore.

Astăzi, marca își păstrează spiritul inovator și încearcă să se asigure că toate ceasurile sale oferă o combinație unică de tradiție, performanță și eleganță. Un jucător prominent în domeniul sporturilor ecvestre, gimnastică artistică și ritmică, schi alpin și tenis (prin prezența la Open-ul Francez), Longines continuă să susțină evenimentele istorice ale sportului contemporan. Un brand cunoscut pentru sigla cu clepsidra cu aripi, Longines este prezent astăzi în peste 140 de țări.

Please wait...