Ceasuri Longines

Istoric Longines

Brand motto: “Eleganta este o atitudine”

Fondata in 1832 la Saint-Imier in Elvetia, Compagnie des Montres Longines Francillon S.A., mai bine cunoscuta sub numele de Longines, se poate mandri cu faptul ca detine cea mai veche marca inregistrata din lume. De-a lungul anilor, Longines a jucat un rol de pionierat in numeroase descoperiri tehnologice, cu o prezenta deosebit de puternica in industria aviatiei si in calendarul evenimentelor sportive. Intotdeauna definit de eleganta, ceasul de mana Longines a adus marcii un numar considerabil de premii internationale.

Un asemenea exemplu este cel in care, ceasurile Longines au ajutat la modelarea istoriei lumii sportive prin introducerea primului mecanism de sincronizare declansat automat de un fir electric. De atunci, marca a fost desemnata drept partener oficial si Cronometru Oficial al federatiilor internationale si al evenimentelor sportive de prestigiu din intreaga lume. Longines a marcat, de asemenea, istoria aviatiei si pe cea a navigatiei prin cronometrarea, printre multe altele, a primului zbor solo non-stop peste Atlantic facut de Charles Lindbergh, care a durat mai bine de 33 de ore.

Astazi marca Longines isi pastreaza spiritul inovator si incearca sa se asigure ca toate ceasurile swiss made pe care le produce ofera o combinatie unica de traditie, performanta si eleganta. Un jucator prominent in domeniul sporturilor ecvestre, gimnastica artistica si ritmica, schi alpin si tenis (prin prezenta la Open-ul Francez), Longines continua sa sustina evenimentele istorice ale sportului contemporan. Un brand cunoscut pentru sigla cu clepsidra cu aripi, Longines este prezent astazi in peste 140 de tari.

Cellini este partener principal al marcii in Romania, cu o colectie variata de ceasuri originale Longines de dama si barbatesti, oferind intotdeauna garantia calitatii si certificarea autenticitatii produselor achizitionate.