Ceasuri Omega

Istoric Omega

Fondat in 1848, brandul de ceasuri Omega a devenit in decursul istoriei sinonim cu excelenta în ceasornicarie. Precizia si inovatia constituie fundamentele pe care se cladeste intreaga filosofie a marcii. Esapamentul co-axial creat in colaborare cu George Daniels sta marturie a faptului ca brandul Omega este autorul unora dintre cele mai inovatoare tehnologii ale industriei de ceasuri.

In 2015 Omega, alaturi de Institutul Federal de Metrologie din Elvetia (METAS), a creat un mecanism capabil sa treaca testele de certificare pentru titlul de Master Chronometer, cel mai inalt standard de testare al industriei de ceasuri elvetiene. Primul care a iesit invingator din acest test riguros a fost ceasul Omega Globemaster, un etalon al preciziei mecanice si un tribut adus orologeriei mondiale.

Definit de un spirit de aventura, dublat de un simt al calitatii si al avangardei, brandul Omega primeste in 1965 certificarea oficiala a NASA pentru modelul Speedmaster care devine astfel echipament standard si participa la toate misiunile cu echipaj uman ale agentiei spatiale. Ceasurile swiss made Omega au insotit astronautii pe toate cele sase aselenizari si raman astfel parte a istoriei si totodata a echipamentului oficial al NASA.

De asemenea, niciun alt brand nu este mai conectat la evenimentele sportive de anvergura internationala, Omega ocupand functia de Official Timekeeper al Jocurilor Olimpice inca din 1932 si avand in palmares nu mai putin de 27 de editii la care a participat.

Cellini este partener principal al marcii in Romania, cu o colectie variata de ceasuri originale Omega de dama si barbatesti, oferind intotdeauna garantia calitatii si certificarea autenticitatii produselor achizitionate.