Ceasuri Omega

Ceasuri Omega

Istoric Omega

Fondat în 1848, brandul Omega a devenit în decursul istoriei sinonim cu excelența în ceasornicărie. Precizia și inovația constituie fundamentele pe care se clădește întreaga filosofie a mărcii. Eșapamentul co-axial creat în colaborare cu George Daniels stă mărturie a faptului că brandul Omega este autorul unora dintre cele mai inovatoare tehnologii ale industriei de ceasuri.

În 2015, Omega, alături de Institutul Federal de Metrologie din Elveția (METAS), a creat un mecanism capabil să treacă testele de certificare pentru titlul de Master Chronometer, cel mai înalt standard de testare al industriei de ceasuri elvețiene. Primul ceas care a ieșit învingător din acest test riguros a fost modelul Globemaster, un etalon al preciziei mecanice și un tribut adus orologeriei.

Definit de un spirit de aventură dublat de un simț al calității și al avangardei, bradul Omega primește în 1965, certificarea oficială a NASA pentru modelul Speedmaster care devine astfel echipament standard și participă la toate misiunile cu echipaj uman ale agenției. Ceasurile Omega au însoțit astronauții pe toate cele șase aselenizări și rămân astfel parte a istoriei și totodată a echipamentului oficial al NASA.

Niciun alt brand nu este mai conectat la evenimentele sportive de anvergură internațională, Omega ocupând funcția de Official Timekeeper al Jocurilor Olimpice încă din 1932 și având în palmares nu mai puțin de 27 de Ediții la care a participat.

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.

Please wait...