Ceasuri Rado

Istoric Rado

Brand motto: “Daca ne putem imagina, putem reusi, daca putem reusi, o vom face”

Designul inovator si materialele de inalta tehnologie, rezistente la zgarieturi, reprezinta, disting si definesc caracteristicile esentiale ale marcii de ceasuri de lux Rado. Lider de piata in segmentul high-range, Rado a devenit faimos in intreaga lume pentru cercetarea si inovatiile aduse in domeniul stiintei materialelor. Utilizarea safirului, a ceramicii si chiar a diamantului, toate create in laboratoare speciale de inalta tehnologie, creeaza un caracter puternic si inconfundabil. Sunt atuurile care fac din Rado un produs unic.

Conceptele de design ale fiecarui ceas Rado isi au profund ancorata inspiratia in calitatile intrinseci ale materialelor folosite. Pentru Rado, singura modalitate de crea este prin a depasi barierele tehnologiei si designului. Aceasta filozofie de a depasi pe ceea ce exista deja si de a impinge in mod constant limitele posibilitatii, a fost recompensata cu numeroase premii internationale de design.

Din 1957, povestea lui Rado a fost marcata de un numar impresionant de inovatii de pionierat. Astazi, Rado continua sa dezvolte noi materiale si noi tehnologii, necesare atingerii excelentei. Duritatea si durabilitatea raman cerinte de baza ale materialelor din care este construit fiecare ceas de mana, iar spiritul practic si confortul purtatorului raman punctul central al ceasurilor Swiss made Rado.

Cellini este partener principal al marcii in Romania, cu o colectie variata de ceasuri originale Rado de dama si barbatesti, oferind intotdeauna garantia calitatii si certificarea autenticitatii produselor achizitionate.