Ceasuri Swatch

Ceasuri Swatch

Istoric Swatch

Oricine recunoaște un Swatch atunci când vede unul. Există în mod clar ceva care diferențiază Swatch de orice altceva. Ce poate fi? Aspectul, culorile, plasticul? Designul, probabil, sau faptul că este făcut în Elveția și suficient de versatil încât să poată fi purtat cu aproape orice. Există câte un Swatch pentru fiecare persoană, pentru fiecare vârstă, pentru fiecare stil și pentru fiecare ținută. Există un Swatch pentru fiecare ocazie. Dar Swatch are mai mult decât capacitatea de acoperire a unei game variate de produse. Swatch este o atitudine, este o abordare a vieții, o modalitate de a vedea lucrurile și o mdalitate de exprimare. Aspectul unui Swatch stârnește emoție. A purta un Swatch înseamnă să comunici cu întreaga lume fără a fi nevoie de nici măcar un cuvânt. Swatch este trairea vie din fiecare dintre noi.

Povestea Swatch este povestea unei revoluții de gândire. În anul 1983, apariția neașteptată a unui ceas din plastic, născut în inima Elveției a transformat lumea orologeriei și a spart toate barierele și normele unei lumi pe cale de dispariție. Dintr-o dată, un ceas era mult mai mult decât o modalitate de a măsura timpul. Devenea un nou limbaj, o modalitate de a vorbi din inimă, fără cuvinte. Swatch devenea o expresie a bucuriei, o declarație provocatoare, un zâmbet îndrăzneț livrat cu o mișcare din încheietura mâinii. Mai mult de 30 de ani mai târziu, revoluția continuă: Swatch nu este un brand de ceasuri, este o cale de comunicare.

Nu a fost întotdeauna așa.

În cei 30 de ani de când primele modele Swatch luau lumea prin surprindere, marca elvețiană a introdus o serie extraordinară de produse inovatoare; de la primele modele din plastic la Swatch-ul POP, la colecția Irony, la Skin, la Scuba, la Chrono Automatic și mai nou la SISTEM51. Exuberant și urban, Swatch inovează constant. Materialele plastice, siliconul, oțelul și aluminiu continuă să ofere designerilor o bogăție cromatică, texturi și tehnici, surprinzând și încântând fanii cu modele extraordinare și de neuitat. 

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.

Please wait...