Ceasuri Swatch

Istoric Swatch

Oricine recunoaste un ceas Swatch atunci cand vede unul. Exista in mod clar ceva care diferentiaza Swatch de orice altceva. Ce poate fi? Aspectul, culorile, plasticul? Designul, probabil, sau faptul ca este facut in Elvetia si este suficient de versatil incat sa poata fi purtat cu aproape orice. Exista cate un Swatch pentru fiecare persoana, pentru fiecare varsta, pentru fiecare stil si pentru fiecare tinuta. Exista un Swatch pentru fiecare ocazie.

Insa ceasurile elvetiene Swatch au mai mult decat capacitatea de acoperire a unei game variate de produse. Swatch este o atitudine, este o abordare a vietii, o modalitate de a vedea lucrurile si o modalitate de exprimare. Aspectul unui ceas original Swatch starneste emotie. A purta un ceas de mana automatic/quartz Swatch inseamna sa comunici cu intreaga lume fara a fi nevoie de nici macar un cuvant. Swatch este trairea vie din fiecare dintre noi.

Povestea ceasurilor Swatch este povestea unei revolutii de gandire. In anul 1983, aparitia neasteptata a unui ceas din plastic, nascut in inima Elvetiei, a transformat lumea orologeriei si a spart toate barierele si normele unei lumi pe cale de disparitie. Dintr-o data, un ceas era mult mai mult decat o modalitate de a masura timpul. Devenea un nou limbaj, o modalitate de a vorbi din inima, fara cuvinte. Swatch devenea o expresie a bucuriei, o declaratie provocatoare, un zambet indraznet livrat cu o miscare din incheietura mainii. Mai mult de 30 de ani mai tarziu, revolutia continua: Swatch nu este doar un brand de ceasuri elvetiene, este o cale de comunicare.

In cei 30 de ani, de cand primele modele de ceasuri swiss made Swatch surprindeau lumea, marca a  introdus o serie extraordinara de produse inovatoare: de la primele modele din plastic la Swatch-ul POP, la colectia Irony, Skin, Scuba, Chrono Automatic si, mai nou, la SISTEM51. Exuberant si urban, Swatch inoveaza constant. Materialele plastice, siliconul, otelul si aluminiu continua sa ofere designerilor o bogatie cromatica, texturi si tehnici, surprinzand si incantand fanii cu modele extraordinare si de neuitat.  

Cellini este partener principal al marcii in Romania, cu o colectie variata de ceasuri originale Swatch de dama si barbatesti, oferind intotdeauna garantia calitatii si certificarea autenticitatii produselor achizitionate, fie ca vorbim de un cadou sau de rasfat personal. #MySwatch