Bijuterii Fabergé

Viva La Gioia


Fabergé, una dintre cele mai renumite manufacturi de obiecte de artizanat din lume, creeaza bijuterii extraordinare, ceasuri si obiecte de arta, precum si piese speciale pentru o clientela selecta. Fondat in anul 1842, Fabergé a devenit cel mai venerat nume din lumea bijuteriilor, odata cu numirea lui Peter Carl Fabergé ca bijutier oficial al Curtii Imperiale Ruse. Acesta a fost mai mult decat un maestru bijutier, in fond era un adevarat vizionar in industrie. Casa Fabergé a creat de-a lungul timpului bijuterii si obiecte deosebite, cele mai renumite ramanand legendarele oua imperiale de o frumusete si valoare unica!

In prezent, Fabergé se inspira din trecutul sau glorios si face pasul catre o noua era a bijuteriilor rafinate si a cadourilor absolut incantatoare, care dainuie in timp. Materiale si procese traditionale foarte complexe, precum delicata arta a emailarii la cald si gravura manuala, compun elementele distincte ale fiecarei creatii in parte!

Inspirate chiar de capodoperele de altadata, cu surprize stralucitoare la interior, bijuteriile Fabergé surprind prin bogatia culturala si perfectiunea tehnica, oferind un aer elegant si contemporan.

Indrazneste sa descoperi bijuteriile Faberge in exclusivitate la Cellini!