Bijuterii Fabergé

Viva La Gioia

Fabergé, una dintre cele mai renumite manufacturi de obiecte de artizanat din lume, creeaza bijuterii extraordinare, ceasuri si obiecte de arta, precum si obiecte dedicate, pentru o clientela selecta formata din cunoscatori. Fondat in 1842, Fabergé a devenit cel mai venerat nume din lumea bijutierilor, odata cu numirea lui Peter Carl Fabergé ca bijutier oficial al Curtii Imperiale Ruse. Casa a creat bijuterii si obiecte deosebite, cele mai renumite ramanand legendarele oua imperiale de Pasti oferite de Tarul Alexandru Tarinei Maria Fedorovna a Rusiei si Danemarcei.

Astazi, Fabergé se inspira din trecutul sau plin de istorie si face pasul catre o noua era a obiectelor fine si a cadourilor incantatoare, care dainuie in timp. Materiale si procedee traditionale, foarte complexe, precum delicata arta a emailarii la cald si gravura manuala, compun elementele distincte ale fiecarei creatii in parte.

Inspirate chiar de capodoperele originale, bijuteriile Fabergé surprind rafinamentul, bogatia culturala si perfectiunea tehnica a acestora totodata fiind reinterpretate pentru a da colectiilor un aer elegant si contemporan.