Ceasuri Breitling

Un brand specializat in construirea de ceasuri profesionale, Breitling a jucat un rol crucial in dezvoltarea cronografului modern si este unul dintre cei mai importanti producatori de ceasuri care folosesc aceasta complicatie. Pionieri ai inceputurilor aviatiei, Breitling au impartasit unele dintre cele mai notabile momente din istoria aerului. Datorita instrumentelor robuste, fiabile si performante au demonstrat ca sunt una dintre cele mai importante marci de ceasuri din lume, iar Certificatul de Cronometrie COSC (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres) care insoteste fiecare ceas original Breitling sta marturie a acestui lucru. Mai nou, din dorinta de a oferi mereu aceeasi calitate pe care poti conta, Breitling a devenit una dintre putinele companii din industrie care isi produce propriile mecanisme cu cronograf. Dezvoltate si fabricate in intregime in atelierele proprii cronografele Breitling sunt neegalate ca precizie si ca rafinament.

Parte activa a aviatiei, domeniu in care siguranta este de o importanta vitala, Breitling afiseaza aceeasi obsesie in ceea ce priveste calitatea tuturor instrumentelor sale "profesionale" produse in Elvetia in proportie de 100%. Sub statutul Swiss made, Breitling este una dintre foarte putinele marci de ceasuri din lume care supune toate mecanismele produse, fie ele mecanice sau quartz, la testele nemiloase ale Institutului Oficial de Cronometrie din Elvetia (COSC). Astfel, fiecare ceas in parte dovedeste ca poate atinge cel mai inalt standard de precizie si fiabilitate la nivel international. Recent, Breitling a construit un laborator ultramodern numit Breitling Chronométrie din La Chaux-de-Fonds, dedicat dezvoltarii si productiei de mecanisme cu cronograf pentru a se putea asigura de calitatea componentelor si a materialelor care compun fiecare ceas Breitling in parte.

Astfel, fie ca este vorba despre robustetea si rezistenta la apa a unei carcase, fie ca este vorba despre claritatea si lizibilitatea cadranelor, fie ca se face referire la robustetea si confortul bratarilor, oricare detaliu, interior sau exterior al ceasului, este proiectat astfel incat sa poata fi folosit intens si in cele mai dure conditii. Fiecare ceas de mana Breitling care ajunge sa fie comercializat, a trecut toate testele si a devenit un “instrument pentru profesionisti”. Pentru ca un brand nu devine furnizorul oficial al aviatiei mondiale din intamplare.

Cellini este partener principal al marcii in Romania, cu o colectie variata de ceasuri originale Breitling de dama si barbatesti, oferind intotdeauna garantia calitatii si certificarea autenticitatii produselor achizitionate.