Ceasuri Tissot

Istoric Tissot

Brand motto: “Inovatori prin traditie”

In inima fiecarui ceas Tissot se afla o mica parte din Elvetia, iar acest lucru face ca aceasta marca sa fie deosebita. Plusul inglobat in logoul Tissot este insasi crucea de pe steagul elvetian. Acest lucru simbolizeaza calitatea si fiabilitatea pe care ceasornicarii il demonstreaza cu mandrie inca din 1853.

Aflat in continuare acasa, in Le Locle, locul de nastere al brandului, Tissot pastreaza si astazi identitatea elvetiana care defineste marca. Tissot sunt ceasuri Swiss Made cu o personalitate proprie, sunt accesibile, folosesc materiale originale, iar functionalitatea avansata si detaliile de design meticulos finisate dau nastere unor piese care sunt pe cat de precise, pe atat de elegante! 

Prestanta marcii a fost recunoscuta in mod repetat. In decursul istoriei, Tissot a fost numit pe rand Cronometru Oficial si partener al NBA, FIBA, CBA, MotoGP, FIM World Superbike, AFL, RBS 6 Nations Rugby si Campionatul Mondial de ciclism sau hochei pe gheata, realizand parteneriate solide cu cele mai reprezentative figuri din lumea sportului si nu numai.

Prezent in peste 160 de tari, Tissot este membru al grupului Swatch - cel mai mare producator si distribuitor de ceasuri elvetiene din lume. Cellini este partener principal al marcii in Romania, cu o colectie variata de ceasuri originale Tissot de dama si barbatesti, oferind intotdeauna garantia calitatii si certificarea autenticitatii produselor achizitionate.

Pe masura ce timpul trece, Tissot continua sa inoveze si sa duca munca de pionierat, fiind demn de mottoul care sta la baza filosofiei marcii: "Inovatori prin traditie". #ThisIsYourTime