Ceasuri Tissot

Ceasuri Tissot

Istoric Tissot

Brand motto: “Inovatori prin tradiție”

În inima fiecărui ceas Tissot se află o mica parte din Elveția iar acest lucru face ca această marcă să fie deosebită. Plusul înglobat în logoul Tissot este însăși crucea de pe steagul elvețian. Acest lucru simbolizează calitatea și fiabilitatea pe care ceasornicarii îl demonstrează cu mândrie încă din 1853. Aflat în contiunare acasă în Le Locle, locul de naștere al brandului, Tissot păstrează și astăzi identitatea elvețiană care definește marca. Ceasurile Tissot sunt ceasuri cu o personalitate proprie, sunt accesibile, folosesc materiale speciale, iar funcționalitate avansată și detaliile de design meticulous finisate dau naștere unor piese care sunt pe cât de precise pe atât de elegante.

Prestanța mărcii a fost recunoscută în mod repetat, iar în decursul istoriei, Tissot a fost numit pe rând Cronometru oficial și partener al NBA, FIBA, CBA, MotoGPTM, FIM World Superbike, AFL, RBS 6 Nations Rugby și Campionatul Mondial de ciclism, garduri și hochei pe gheață și a creat parteneriate solide cu cele mai reprezentative figuri din lumea sportului și nu numai.

Prezent în peste 160 de țări, Tissot, este membru al grupului Swatch, cel mai mare producător și distribuitor de ceasuri elvețiene din lume. Pe măsură ce istoria merge înainte, Tissot continuă să inoveze și să ducă muncă de pionierat, fiind demn de mottoul care stă la baza filosofiei mărcii: "Inovatori prin tradiție".

Please wait...